Draagconsulten

Ik bied diverse draagconsulten aan. Op deze pagina leg ik uit wat de verschillende consulten inhouden. Consulten kunnen aan huis/ op locatie, of bij mij thuis worden gegeven.

Informatieconsult

Zou je graag willen dragen,maar weet je niet waar te beginnen?
Tijdens een informatieconsult zal ik uitleg geven over verschillende draagDoeken/dragers (SSC: Soft Structured Carrier) en de verschillende manieren van dragen. Ook zal ik informatie geven over hoe je je kindje op de juiste manier draagt, waar je op moet letten en wat betreft de houding. Bij dit consult worden geen knopen geleerd.
Het informatieconsult duurt ongeveer 45 minuten. De kosten voor dit consult zijn € 30,-

dragen vader pappa man kleuter draagdoek

draagconsult vriendinnen draagdoek baby

Kort draagconsult

Draag jij je draagwonder al een tijdje en ben je op zoek naar tips die op jou van toepassing zijn?
Kies dan voor een kort draagconsult. In een half uur bekijk ik hoe jij knoopt en geef je tips om je techniek te perfectioneren.
Ideaal als je twijfelt of je kindje goed stevig zit en of de houding ergonomisch is. Misschien zijn er manieren waarop 't nog beter kan.
Dit consult duurt een half uur. De kosten van een kort draagconsult zijn € 30,-

 

 

Draagconsult

Tijdens dit consult wordt 1 knooptechniek aangeleerd, wij overleggen vooraf welke knooptechniek het beste bij jouw wensen past. Tijdens het consult demonstreer ik het eerst en oefenen we daarna met 1 van de draagpoppen. Als je dit onder de knie hebt, kunnen we het met je eigen kindje proberen.
Een basis draagconsult is voor 1 persoon, echter is het aan te raden om iemand mee te nemen die op jouw kindje let als je de knooptechniek oefent. Je kunt gebruik maken van je eigen doek, maar natuurlijk ook van mijn doeken.
Het Draagconsult duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten van dit consult zijn € 45,-

draagpoppen, maxomorra, peuter, baby zwolle

pasconsult, dragen, hanneke

 

Pasconsult

Een pasconsult kost €30,- inclusief 1 week huur van een drager naar keuze. (exclusief €50,- borg)

 

 

De kleine lettertjes van een consult

In overleg kan ik naar je toekomen. Vooral voor premature/dysmature kindjes kan dit noodzakelijk zijn of misschien ben je zelf (nog) niet zo goed ter been, natuurlijk is dat dan geen probleem! Wil je graag dat ik naar je toe kom, dan kan dat binnen zwolle voor een vergoeding van €10,- bovenop de normale consultprijs.  Voor een consult aan huis buiten Zwolle is de prijs op aanvraag.
Duurt een consult korter of juist veel langer dan van tevoren gepland, dan zal ik hierin rekening houding met de prijs.
Een beetje uitloop is geen probleem, pas wanneer het consult meer dan 30 minuten langer duurt zal ik € 15,- per half uur in rekening brengen. Dit zal ik tijdig aangeven tijdens het consult,zodat je niet voor een verassing komt te staan.