Hanneke van Ommen, draagconsulent

Hanneke dragen dochter peuter bos zwolleIk ben Hanneke, woonachtig in Zwolle.
Getrouwd met de liefde van m'n leven en trotse mama van 5 wondertjes: Elise, Sem, Anne, Emma & Sarah.

Onze oudste was een echte huilbaby en al in de kraamweek, lag ze voor 't eerst in een draagdoek. Dit gaf haar rust en mij de ruimte om toch 't nodige te doen.
Uiteindelijk volgde al snel gezinsuitbreiding en eigenlijk bleef de doek. Er waren altijd wel momenten waarbij 't zo makkelijk was: even snel met het openbaar vervoer, oudere zus of broer naar de basisschool brengen, enz.

Onze jongste was ook een echte onrustige baby, maar in de doek pakte ze wel rust en samen genieten we nog steeds van de doeken/dragers. Doordat ze eigenlijk dagelijks zo genoot van het dragen, groeide mijn passie en besloot ik de opleiding te volgen tot Draagconsulent aan de Masssage Academie in Apeldoorn.

 

gezin dragen vijf kinderen kleurrijk bos

dochter, kleuter, roze bril draagdoek roze

 

Sinds maart 2013 ben ik dan ook gecertificeerd Draagconsulent.

Ik hoop dan ook van harte dat er veel meer ouders en kindjes mogen genieten van het heerlijke gevoel van dragen en gedragen worden.

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen zijn kindje kan dragen ben ik een samenwerking aangegaan met het Isala Ziekenhuis in Zwolle. Hier werk ik af en toe als zelfstandige draagconsulent, om te vroeg geboren baby's (prematuren) ook op een veilige manier gedragen te laten worden door hun ouders. Een heel bijzondere ervaring zowel voor ouders als voor mijzelf.

certificaat draagconsulent hanneke van ommen